Tepekent İlkokulu
Tepekent Mahallesi Hürriyet Caddesi No42 Selçuklu Konya

VİZYON

Akademik alanda başarılı, gelişen ihtiyaçlara cevap verebilen, sosyal, kültürel, sportif ve sanat alanlarında etkin ve donanımlı bir eğitim kurumu olmaktır.

MİSYON

Doğru ve büyük hedeflere, doğru yöntemlerle varılacağının bilincinde ve sorumluluğunda milli ahlak anlayışına uygun olarak, çağın getirmiş olduğu eğitim öğretim anlayışını, tekniklerini, insan ilişkilerini okuluna tatbik ederek İlköğretim 2. kademeye ve hayata hazır öğrenciler yetiştirmektir.

Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM

NORMAL EĞİTİM

Servis Bilgisi

Okulumuzun öğretmen servisi yoktur.Öğretmenler belediye otobüsü ile ulaşım sağlamaktadır.

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

İlçe ve il merkezine uzaklık 48 km´dir. Ulaşım için Konya´dan sabah saat 07.30´dan başlamak üzere iki saate bir mahallemize belediye otobüsü vardır. Belediye otobüsü eski otogardan kalkar ve Dedeman otele kadar gelip oradan Beyşehir yolu üzerinden Tepekent´e gelir.

Yerleşim Yeri Bilgisi

5000 NÜFÜSU VARDIR. YERLEŞİM YERİNDE OKULUMUZ DIŞINDA ORTAOKUL, İMAM HATİP ORTAOKULU VE ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ MEVCUTTUR.